Peugeot 508. Ny generation vil se mere futuristisk ud

Anonim

På et tidspunkt, hvor D-segmentet har mistet dampen i Europa, nægter Peugeot at afvige fra sine planer for den nye generation af Peugeot 508.

Hvis PSA-koncernens store satsning for fremtiden på den ene side bliver SUV-segmentet – det er den næste Citroën C5 Aircross et bevis på – vil det ikke være årsagen til, at karrosserierne i tre volumer bliver udeladt.

På sidelinjen af biludstillingen i Genève forklarede Peugeots produktdirektør, Laurent Blanchet, muligheden for ikke at opgive silhuetten med tre bind på den nye generation af Peugeot 508:

"Vi ønsker ikke at være et brand præmie , for det er der allerede DS. Vi ønsker at være et meget godt generalistbrand, og for at opnå denne status bliver vi nødt til at være til stede i segment D.

Peugeot 508. Ny generation vil se mere futuristisk ud 9617_1

FORTIDENS HERLIGHEDER: Peugeot 404 Diesel, lavet til at sætte rekorder

Den nye model vil «stjæle» inspiration fra den seneste tid Peugeot Instinct Concept (på billederne). Nemlig det større frontgitter og den lysende signatur med lodrette LED-lys. Den futuristiske prototype, som Peugeot bragte til Genève, debuterede også med en opdateret version af Peugeots i-Cockpit-system, som vi allerede har fundet i den nuværende 3008 og 5008.

Med ordene fra Jean-Philippe Imparato, CEO for Peugeot:

"Vi gør aldrig den slags begreber gratis, de inkorporerer altid nogle budskaber på designniveau. Det, vi kan se i den forreste del af bilen, giver os nogle oplysninger om det næste trin, vi skal følge. Det stilistiske sprog i Peugeot Instinct formidler nogle elementer af vores strategi for en model med tre volumener, og det ville være interessant at se dem i næste generation af Peugeot 508″.

2017 Peugeot Instinct i Genève

Den nye Peugeot 508 kan blive præsenteret senere i år – hvem ved på Frankfurt Motor Show – og forventes at komme på markedet næste år.

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere