Dette er den dyreste Porsche 911 Turbo (993) i verden

Anonim

10 minutter og 37 bud var nok til Porsche 911 Turbo (993), kendt som "Projekt guld" , der skal sælges på auktionen til 70-års jubilæet for det tyske mærke, for omkring 2,7 millioner euro, som går tilbage til Porsche Ferry Foundation.

Denne Porsche er et eksempel på restomodding, men den er lidt anderledes end hvad vi er vant til. I modsætning til hvad der er normalt i disse tilfælde, blev denne 911 Turbo (993) lavet fra bunden baseret på et originalt 911 (993) karrosseri og takket være brugen af forskellige dele fra Porsche Classic-kataloget og nogle dele, der er tilgængelige på mærkevarehuse.

Takket være dette lykkedes det for Porsche at skabe en helt ny 911 Turbo (993) omkring 20 år efter, at den sidste rullede ud af produktionslinjen. Denne 911 Turbo (993) var udstyret med en 3,6 l, 455 hk, luftkølet, to-turbo boxer seks-cylindret motor (selvfølgelig) plus en manuel gearkasse og firehjulstræk, alt med tilladelse til Porsche Classic-kataloget.

Porsche 911 Turbo (993)

Den ultimative luftkølede Porsche 911

Da Porsche besluttede, at dets restaureringseksempel ikke skulle starte med en eksisterende bil, skabte det to ting: en helt ny bil og et problem for køberen. Men lad os gå efter dele. For det første, da den blev lavet fra bunden, fik denne Porsche et nyt serienummer (som er følgende til den sidste 911 Turbo (993) produceret i 1998), og betragtes derfor som en helt ny bil, så den skulle igen homologeres , og det er der problemet opstår.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

For at Porsche 911 Turbo (993) "Project Gold" kunne homologeres i dag, skulle den opfylde de nuværende sikkerheds- og emissionsstandarder, og det er præcis, hvad dette fantastiske eksempel ikke er i stand til. Derfor er denne Porsche dømt til kun at køre på skinner, da den ikke kan køre på offentlig vej.

Porsche 911 Turbo (993)

Det forekommer os dog ikke, at køberen af den nyeste luftkølede Porsche 911 bekymrer sig for meget om ikke at kunne cirkulere på offentlige veje, da den højst sandsynligt ender i en eller anden privat samling, hvor den går hen, højst sandsynligt , bruge mere tid på at stå end at gå.

Læs mere