100 hk til den nye Hyundai i10 N Line

Anonim

Præsenteret på Frankfurt Motor Show under mottoet "Go Big", den Hyundai i10 han formåede at overraske alt og alt - ja, selv for os, der allerede havde set ham i Amsterdam -. Dette skyldes, at Hyundai besluttede at afsløre i10 N linje , en mere "krydret" variant og fraværende i sin forhåndsvisning.

Tredje model til at modtage en N Line-version (de andre er i30 og Tucson), i denne sporty variant mistede i10 sine runde kørelys foran, fik andre, tredelt, modtog nye kofangere, en ny og større grill og nogle eksklusive 16” hjul.

Indvendigt går højdepunktet til det nye rat, metalpedalerne, de røde kanter på ventilationssøjlerne og endda sportssæderne. Den største nyhed i denne version kommer dog under motorhjelmen, idet i10 N Line kan udstyres med 1,0 T-GDi trecylindret, 100 hk og 172 Nm.

Hyundai i10 N Line

Opdag forskellene...

Mere voksen og mere teknologisk

Som Diogo Teixeira fortalte dig i videoen af i10-premieren, voksede den sydkoreanske byboer (meget) sammenlignet med sin forgænger, da han begyndte at vise et mere tiltalende (og også mere voksent) udseende.

Abonner på vores nyhedsbrev

Ud over stigningen i dimensioner vedrører et andet af Hyundais satsninger på den nye i10 teknologi. Et bevis på dette er, at denne debuterer med den nye generation af infotainmentsystemet fra Hyundai (som har en 8″ touchskærm) og har Hyundai SmartSense sikkerhedssystemet, som byder på flere aktivt sikkerhedsudstyr.

Hyundai i10

Endelig, hvad angår motorer, har i10 foruden 1.0 T-GDi eksklusivt til N Line-versionen en 1,0 l trecylindret med 67 hk og 96 Nm , Det er ligesom 1,2 l firecylindret MPi med 84 hk og 118 Nm som også kan forbindes med N Line versionen. I begge motorer er det muligt, som ekstraudstyr, at vælge en automatgearkasse.

Hyundai i10 N Line
Rattet er en af de største forskelle inde i i10 N Line.

Læs mere