Riva Aquarama, der tilhørte Ferruccio Lamborghini restaureret

Anonim

Drevet af to Lamborghini V12-motorer er dette den hurtigste Riva Aquarama i verden. Men det er ikke denne funktion, der gør den så speciel...

Riva-World, den hollandske specialist i lystbåde, har netop præsenteret restaureringen af en meget speciel båd: en Riva Aquarama, der engang tilhørte Ferruccio Lamborghini, grundlæggeren af supersportsmærket med samme navn. Ud over at have tilhørt hr. Lamborghini, er dette den mest kraftfulde Aquarama i verden.

Denne Aquarama blev bygget for 45 år siden og blev købt af Riva-World for 3 år siden efter at have været i besiddelse af en tysker i 20 år, som erhvervede den efter Ferruccio Lamborghinis død.

Lamborghini 11

Efter 3 års intensiv restaurering er denne Riva Aquarama blevet restaureret til sin fulde pragt. . Det krævede flere behandlinger af træet, der udgør skroget, og ikke mindre end 25(!) lag beskyttelse. Interiøret blev foret igen, og alle paneler og knapper blev skilt ad, restaureret og samlet igen.

I hjertet af denne ode til skønhed i bevægelse er to 4,0 liters V12-motorer som dem, der drev den ikke mindre smukke Lamborghini 350 GT . Hver motor er i stand til at levere 350 hk, med en samlet effekt på 700 hk, der tager denne båd op til 48 knob (ca. 83 km/t).

Men mere end farten (forhøjet i forhold til størrelsen) er det skønheden og lyden, der akkompagnerer denne historiske båd, der imponerer mest. Bella Maskina!

Riva Aquarama, der tilhørte Ferruccio Lamborghini restaureret 9767_2

Læs mere