Disse biler har dobbeltbetydende navne.

Anonim

Opgaven med at vælge bilnavne Det lyder som en nem opgave, men det er det ikke - det er faktisk en af de sværeste opgaver... den liste, vi har sammensat, er et bevis på det.

Vidste du, at der i øjeblikket er mærker, der for at undgå pinlige situationer bruger millioner på computeralgoritmer for at generere tilfældige og på samme tid tiltalende navne?

Et sådant eksempel er Lotus. Navnet på Evora blev genereret af en computerrutine, under hensyntagen til ordene evolution, vogue og aura. Naturligvis, som det er mærkets tradition, starter navnet med et E (Elan, Elise, Esprit…). Det er en ren tilfældighed, at det er samme navn som vores by i Alentejo.

Efter at have lavet denne note, lad os sænke samtaleniveauet og introducere dig til de mest usædvanlige navne i bilindustrien.

Honda Fitta

Honda Jazz
Honda Jazz

"Fitta" er det norske ord for vagina. Så snart de bemærkede denne tilfældighed, ændrede den japanske producent navnet til Honda Jazz , navn som den oprindeligt kaldte Honda Fit markedsføres med i Europa.

Ford Pinto

Ford Pinto
Ford Pinto

I USA er Pinto en hesterace. I Portugal er det det 19. mest brugte kaldenavn, og i Brasilien er det slang for det mandlige kønsorgan — ups...

Chana

Chana
Chana

I dette tilfælde er det ikke en bil, men et erhvervskøretøjsmærke. Sådan et feminint navn for så mandige biler.

Mitsubishi Pajero

Mitsubishi Pajero
Mitsubishi Pajero

DET Mitsubishi Pajero er en af de bedst kendte jeeps af det japanske mærke. Modelnavnet var til gengæld ikke et særlig glædeligt valg. Hvorfor? For for "nuestros hermanos" har ordet Pajero en konnotation af "person, der onanerer". Ikke underligt, at det i spanske lande er kendt som Montero.

Chevrolet Kalos

Chevrolet Kalos
Chevrolet Kalos

Næste gang du ser denne amerikanske model, så løb væk. Du vil ikke have en Chevrolet, der gnaver i Kalos, vel? ?

Kia Beast

Kia Beast
Kia Beast

Navnet siger det hele, gør det ikke?

Abonner på vores nyhedsbrev

Opel Ascona

Opel Ascona
Opel Ascona

Da modellen blev lanceret i 1973, fik Opel Ascona skiftet navn i Portugal til Opel 1204 - af grunde, som mange siger, var politiske. Uofficielle kilder siger, at regimet ikke accepterede navnet "Ascona" på grund af det ordspil, det kunne generere.

Opel Ascona blev markedsført i Portugal som Opel 1604 og Opel 1904, alt efter om cylindervolumen var 1,6 eller 1,9. Senere antog den endda navnet Ascona. Flere årtier senere er det stadig muligt at se et par Asconaer glade rundt omkring vejene.

Nøgen Daihatsu

Nøgen Daihatsu
Nøgen Daihatsu

Se, kongen går nøgen... undskyld! Daihatsu bliver nøgen!

Toyota Picnic

Toyota Picnic
Toyota Picnic

Nej, denne Toyota bliver ikke til et spisebord, den kommer ikke med service af opvask i bagagerummet, og det er heller ikke muligt at lave bål indenfor. Faktisk blev navnet "Picnic" kun brugt til at placere denne minivan som en mere velkendt bil.

Mazda Laputa

Mazda Laputa
Mazda Laputa

Inspireret af Jonathan Swifts bog Gulliver's Travels var Laputa en flydende ø, der kunne flyttes af magnetisme. For os portugisere har navnet på denne model kun én betydning...

Hyundai Kauai/Kona

Hyundai Kauai Electric

Den seneste tilføjelse til denne liste over navne... uegnet. Portugal er det eneste land i verden, hvor Hyundai Kona, opkaldt efter en ø på Hawaii, hedder Kauai - også navnet på en anden ø i den nordamerikanske øgruppe. "Kudos" til Hyundai, når vi overvejer vores lille marked...

Læs mere