Kold start. Rimac Nevera (1914 hk) står over for Ferrari SF90 Stradale (1000 hk)

Anonim

DET Rimac Nevera er lige blevet introduceret, men vi skulle ikke vente længe, før vi kunne se ham udfordre Ferrari SF90 Stradale , den mest kraftfulde vej Ferrari nogensinde.

Med ganske forskellige argumenter annoncerer disse to elektrificerede modeller ikke desto mindre virkelig imponerende rekorder. Måske var det derfor, Carwow besluttede at stille dem side om side i et dragrace.

Teoretisk set starter Ferrari SF90 Stradale langt bagud, selvom den samlede maksimale effekt på 1000 hk er nået, takket være en 4,0 liters twin turbo V8-motor og tre elmotorer.

Ferrari SF90 Stradale - Rimac Nevera Drag Race

Takket være dette opnås 100 km/t på 2,5 s, den laveste værdi, der nogensinde er registreret i en Ferrari på vejen, og 200 km/t nås på blot 6,7 s. Den maksimale hastighed er 340 km/t.

På den anden side af "ringen" er Rimac Nevera, en kroatisk hypersport "animeret" af fire elektriske motorer - en pr. hjul - der producerer en kombineret effekt på 1.914 hk og 2360 Nm maksimalt drejningsmoment.

At accelerere fra 0 til 96 km/t (60 mph) tager kun 1,85 s og at nå 161 km/t tager kun 4,3 s. Den maksimale hastighed er fastsat til 412 km/t.

Når først "konkurrenterne" er præsenteret, er det tid til at se, hvem der er stærkest. For at finde ud af det, se bare videoen:

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du nipper til din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere