MINI Cooper SE "viser muskler" elektrisk og trækker... Boeing 777F

Anonim

Efter lange års venten (og spekulationer), den første 100% elektrisk MINI er ved at ankomme. Med produktionsstarten planlagt til november i år, er Cooper SE endnu ikke officielt afsløret, men alt tyder på, at den æstetisk set ikke burde adskille sig meget fra det koncept, vi mødte i 2017.

Og når vi taler om de teasere, som MINI har promoveret, besluttede det britiske mærke i det seneste at sætte sin første 100 % elektriske model på prøve. Synes godt om? Enkel, trækker en enorm Lufthansa Boeing 777F og beviser, at "muskler" ikke vil mangle.

Hvis det er rigtigt, at det ikke er første gang, vi har set denne type øvelser, er sandheden, at det meste af tiden er køretøjet, der bruges som "trailer", normalt en SUV (næsten altid med en dieselmotor) og ikke en lille elektrisk by.

Hvad ved man om Cooper SE

Sandheden er, at på trods af produktionsstarten i november, ved man kun lidt om MINI Cooper SE. Det er bare det, at man i æstetisk henseende allerede kan se, at der ikke bør ske større ændringer, hvad angår mekanik, forbliver alt "i gudernes hemmelighed".

Abonner på vores nyhedsbrev

Alligevel, og selvom der stadig ikke er nogen officielle data, tyder alt på, at Cooper SE vil ty til den elektriske motor, som BMW i3s bruger. Hvis denne prognose bekræftes, den første elektriske MINI forventes at have 184 hk og 270 Nm drejningsmoment.

Baseret på en modificeret version af UKL-platformen (den samme som alle mærkets modeller bruger), vides det endnu ikke, hvor mange kilometers autonomi Cooper SE vil tilbyde, men ifølge avancerede data fra Autocar skulle den køre omkring 320 km, ved hjælp af en batteripakke, der stammer fra den, der bruges af i3.

Læs mere