Ultra Compact BEV, Toyotas vision for bymobilitet

Anonim

Efter Renault med Twizy, Citroën med Ami One og SEAT med Minimó var det Toyotas tur til at afsløre sin vision for bymobilitet. Ved at drage fordel af den kommende Tokyo Salon (24. oktober til 3. november) vil det japanske mærke afsløre adskillige løsninger til fremtidens bymobilitet, bl.a. Ultra kompakt BEV.

Med plads til to beboere (på række, den ene beboer efter den anden), har den lille elektriske byboer stadig ikke noget defineret navn (så den beskrives kun som Ultra Compact BEV), men den er allerede planlagt til lancering på det japanske marked vinter 2020.

Selvom Toyota ikke har afsløret hverken kraften eller kapaciteten af batteriet, der bruges af Ultra Compact BEV, indikerer det japanske mærke, at det vil have en autonomi på 100 km og en tophastighed på 60 km/t. Hvad angår opladning, tager det cirka fem timer på en 200V stikkontakt.

Toyota Ultra Compact BEV

Med 2,49 m lang, 1,29 m bred og 1,55 m høj er Ultra Compact BEV meget kortere, smallere og har samme højde som en Smart EQ fortwo. Ifølge Toyota er Ultra Compact BEV rettet mod to fuldstændig modsatte demografiske grupper: ældre og… de nyindsatte unge.

Toyotas andre bymobilitetsløsninger

Med i Ultra Compact BEV i Tokyo vil køretøjer som Walking Area BEV (tre små elektriske køretøjer) eller i-ROAD (oprindeligt kendt i 2014), et køretøj med tre hjul, et eller to sæder, 50 km autonomi og med en maksimal hastighed på 60 km/t.

Abonner på vores nyhedsbrev

Toyota Ultra-compact BEV forretningskoncept

Ultra-compact BEV-forretningskonceptet ligner det måske ikke, men det har samme dimensioner som Ultra Compact BEV.

Udover disse vil Ultra-compact BEV forretningskonceptet også være til stede der, en slags kommerciel version af Ultra Compact BEV, som den deler dimensioner, autonomi og maksimal hastighed med, den eneste forskel er, at den kun har med et sted.

Læs mere