Tavascan. Oplev CUPRAs første sporvogn

Anonim

Afsløret for omkring en uge siden CUPRA Tavascan gjorde sin første offentlige optræden på Frankfurt Motor Show, og foregreb linjerne i det nye mærkes første 100% elektriske model (og den første udviklet baseret på MEB-platformen).

Efter Formentor (hvis produktion skal starte næste år), forventer Tavascan CUPRAs anden uafhængige model. For at bringe liv til prototypen af Volkswagen Group-mærket finder vi to elektriske motorer (en på forsiden og en på bagsiden), der tilbyder Tavascan 306 hk (225 kW) effekt.

Tavascan er i stand til at klare 0 til 100 km/t på 6,5 sek., og har et batteri med en kapacitet på 77 kWh, der tilbyder en rækkevidde på 450 km, dette allerede i overensstemmelse med WLTP-cyklussen.

CUPRA Tavascan

Salgsrekord og ny ambassadør

Udover at have været scene for præsentationen af Tavascan, der iflg Wayne Griffiths, CEO for CUPRA , "det er et imponerende koncept, hvormed vi demonstrerer mærkets store potentiale", Frankfurt Motor Show var også scenen, som det seneste Volkswagen Group-mærke valgte for at afsløre sin nye ambassadør.

Abonner på vores nyhedsbrev

CUPRA Tavascan

Den udvalgte var den svenske kører Mattias Ekström og skal lede CUPRAs elracerstrategi og bliver også mærkets officielle kører ved betjeningen af CUPRA e-Racer. Dette sker kort efter, at brandet var vidne til konsolideringen af sin organisationsstruktur, med udnævnelsen af ledelsesteamet og en 50% stigning i arbejdsstyrken.

CUPRA har motorsport i sit DNA. Vi var pionerer i skabelsen af den første 100 % elektriske racerbil, CUPRA e-Racer. Nu, både for udviklingen af denne model og for brandets elektriske konkurrencestrategi, vil vi have Mattias Ekströms viden og erfaring til fortsat at være en reference på dette område.

Wayne Griffiths, salgsdirektør for SEAT og administrerende direktør for CUPRA
CUPRA Tavascan

Samtidig har CUPRA slået rekorder og solgt mellem januar og august 17.100 biler (71 % flere end i samme periode sidste år) og har også i sidste måned annonceret en aftale med FC Barcelona om at blive en global partner i den catalanske klub for bilindustrien og mobilitetssektoren.

Læs mere