Kold start. At skifte koblingen på Ferrari F50 er ikke (slet) let

Anonim

Hvis vi allerede havde troet, at det allerede var en kompliceret opgave at skifte olie til modeller som Toyota GR Supra, Lamborghini Huracán eller Bugatti Veyron, hvad så med den nødvendige procedure for at skifte koblingen på en Ferrari F50?

Videoen, vi bringer dig i dag, blev delt på Instagram-siden af Joe Macari Servicing, en officiel garage for Cavallino Rampante-mærket i London i to år nu, men den viser, hvor svært det er at skifte koblingen på en Ferrari F50.

For at gøre dette skal du fjerne hele den bagerste del af F50. Og nej, vi taler ikke om at afmontere kofangere eller skærme, men endda at fjerne... bagakslen!

Abonner på vores nyhedsbrev

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Joe Macari Servicing (@joemacariservice) a

Alt dette er endnu mere imponerende, hvis vi tager i betragtning, at da akslen og hele den bagerste del af F50 kan adskilles forfra, er en del af Maranello-modellens strukturelle stivhed overgivet til et sæt skruer, der forbinder delen foran og bag på bilen.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Joe Macari Servicing (@joemacariservice) a

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere