Kold start. Kan Tesla Model X "flyve"? ja men lige om lidt

Anonim

Med omkring 612 hk (450 kW) og 967 Nm drejningsmoment udvundet fra to elektriske motorer i dens kraftigste variant, P100D, vidste vi alle, at Tesla Model X var en af de modeller i bilverdenen, der var i stand til at "flyve" i en forstand i overført betydning at nå 0 til 100 km/t på 3,1 s og nå en maksimal hastighed på 250 km/t.

Hvad vi ikke vidste er, at Model X også bogstaveligt talt var i stand til at flyve. Bekræftelse af "luftegenskaberne" af modellen, som endda har "høgevinge" døre, dukkede op i en video af YouTuber David Dobrik.

ty til din egen Tesla Model X , besluttede David Dobrik at vise, at 2.5t SUV'en virkelig kan tage fart. For at gøre det udnyttede den den imponerende ydeevne fra Model X og de meget ujævne gader i San Francisco.

Abonner på vores nyhedsbrev

Bagefter var det bare et spørgsmål om at lade fysikkens love virke, hvor Tesla Model X spillede hovedrollen i et spring, der var værdig til den berømte film "Bullit", og som ikke kun tjener til at bevise, at modellen "flyver", men også dens imponerende modstand. .

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere