Det er nu muligt at konfigurere den nye Alfa Romeo 4C

Anonim

Efter måneders venten er det endelig muligt at konfigurere den nye Alfa Romeo 4C, så den passer til alles smag.

Tilpasningsmulighederne er ikke mange, men de er mere end nok til, at vi kan bruge et par minutter på at blive underholdt i dette «spil» med design og personlig smag. Alfa Romeo 4C vil kun være tilgængelig i seks forskellige farver: to nuancer af rød, to nuancer af hvid, en nuance af grå og en nuance af sort. Faktisk er valget af lak noget sparsomt, men alle nuancer passer perfekt i dette baghjulstrukne «legetøj».

Alfa Romeo 4C er en ægte letvægter, der kun vejer 895 kg, og dertil kommer en 1,8 turbomotor med 245 hk. Oversat til indmad: 0-100 km/t på mindre end 4,5 sek og 258 km/t tophastighed. Wow!

Alfa Romeo insisterer fortsat på, at det ikke er tallene, vi skal fokusere på, men køreoplevelsen. Vi kunne ikke være mere enige, så, "Mrs. fra Alfa Romeo bedes du sende nøglerne til en 4C til vores redaktion, pff, da vi ikke har noget problem med at glemme tallene og fokusere på køreoplevelsen.”

Nogle medlemmer af Razão Automóvel-teamet satte sig for at konfigurere Alfa Romeo 4C på deres egen måde, og resultatet er dette ("synes godt om" den konfiguration, du bedst kan lide):

Alfa Romeo 4C - James

James Louis

Alfa Romeo 4C - Ricardo Neves

Ricardo Neves

Alfa Romeo 4C - Ana Miranda

Ana Miranda

Alfa Romeo 4C - Guilherme Costa

William Costa

Alfa Romeo 4C - Thom

Tommy van Esveld

For også at konfigurere Alfa Romeo 4C efter din smag, så kig forbi her.

Læs mere