Kold start. Elektrisk krigsførelse. Tesla Model S Hurtigste 10'ere i Green Hell

Anonim

Kun 7min13s var tiden målt af Auto Motor und Sport kl Tesla Model S 'Plaid' som er i test på Nürburgring, overraskende 10 sekunder mindre end den tidligere målte tid.

Vi skal understrege, at det er uofficielle tider, efter at de er blevet målt med et håndkronometer af den tyske publikation, men man kan have en konkret idé om, at ydeevne og kapacitet ikke mangler i disse helt specielle Model S 'Plaid'.

Prototyper er kommet langt siden vi sidst så dem. Læg mærke til aerodynamikken: ny diffusor bagpå, gennemsigtig bagspoiler og forkofangeren er helt anderledes. Lufthullerne bag de diskrete forhjul har heller ingenting.

Abonner på vores nyhedsbrev

Porsche er dog heller ikke blevet beroliget. Han var ikke i "grønt helvede" med den elektriske Taycan, men med en hardcore prototype af Panamera ("Lion"-projektet), som ifølge rygter yder 750 hk (termisk motor) og vejer 250 kg mindre. Hvad tid taler du om? 7 min 11 sek.!

Ud over den elektriske krig ser det ud til, at kampen virkelig er om titlen som den mest "bad ass" saloon i dag.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere