C1 Learn & Drive Trophy. Efter Braga, mod Algarve, for en dobbelt rejse

Det er allerede den 22. og 23. juni, at C1 Learn & Drive Trophy og selvfølgelig er Razão Automóvel/Escape Livre-teamet tilbage på sporet. Efter en regnfuld (og urolig) debut i Braga ændrer trofæet Vasco Sameiro-kredsløbet i Minho til Portimão Circuit, som vil være vært for en dobbeltrejse (kend årsagerne til denne dobbeltrejse)

For de to 6-timers løb (det ene den 22. og det andet den 23. juni), der finder sted i Algarve, deltagelse af i alt 47 hold (41 hold stillet op i Braga) og mere end 200 kørere, flere ryttere end der blev set ved dette års 24 Hours of Le Mans!

Ud over de hold, som Razão Automóvel/Escape Livre-holdet konkurrerede imod i Braga, får de selskab af Gianfranco Motorsport G'S Competizione, Puma Racing, R4F, OnRising, Porto Classico, Gianfranco Motorsport GMBM og endda en gæstebil fra organisationen.

C1 Learn & Drive Trophy
Efter Braga rejser C1 Learn & Drive Trophy til Autódromo Internacional do Algarve.

Sportid vil ikke mangle

Som du ville forvente på en weekend, hvor der vil være to løb på seks timer hver, hvis der er noget, de små Citroën C1'ere ikke vil gøre meget, så er det at stå stille. Alt i alt, og ifølge André Marques, ansvarlig for organisationen, omkring 16 timers baneaction venter ryttere i løbet af weekenden.

Abonner på vores nyhedsbrev

Lørdag er der to kvalifikationssessioner. Den første sætter startgitteret for dagens løb, mens den anden kvalifikationssession sætter gitteret for søndagens løb. Det er dog kun hold, der har deltaget i Braga-stævnet, der får point til lørdagens løb.

Lørdagens løb starter kl. 14.30 med det ternede flag kl. 20.30. Til gengæld er søndagens løb planlagt til at starte klokken 10:00 og først klokken 16:00 kendes vinderen.

Efter at have haft vores debut i motorsport i Braga, tager vi til Algarve for at bruge det, vi lærte i Minho-konkurrencen.

Efter Braga er vi klar til Algarve

Razão Automóvel/Escape Livre-teamet vil også stille op ved starten af den dobbelte rejse i Algarve af C1 Learn & Drive Trophy, dette efter en første test, hvor vi ikke undlod at møde vores del af eventyr.

Hvis du vil følge løbet (og vores team), kan du gøre det gennem de sociale netværk i C1 Learn & Drive Trophy og Razão Automóvel, som det skete i Braga-begivenheden.