Kold start. Sådan kommer du til bunden af en Darracq 200, der er over 100 år gammel

Anonim

Nogle gange kan vi endda glemme, men der var tidspunkter, hvor bilen ikke blev set som et transportmiddel, men som et "legetøj" for rige, skøre og vovede mennesker. På det tidspunkt var det meget mere krævende at udforske en bils grænser, end det er i dag, og beviset på dette er den video, vi bringer dig i dag.

Bilen, der vises i videoen, er en Darracq 200. Udstyret med en 25 400 cm3 V8 motor (ja, du læste godt) og 200 hk Grundlæggende er denne Darracq et chassis med stringers, hvorpå der er sat et rat, to sæder og en motor på, og det minder mere om vores idé om en vogn end en bil.

I betragtning af disse egenskaber er det imponerende, at piloten Mark Walker har besluttet sig for i det 21. århundrede at møde Goodwood-festivalens berømte rute ved betjeningen af en Darracq 200 og gøre det endnu mere i fuld angrebstilstand. Her er et bevis på "vanviddet" og frem for alt på denne chaufførs mod, der ville gøre bilverdenens pionerer stolte.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 9.00. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere