Porsche laver en kopi af 356 nr. 1. Original kan ikke længere genvindes

Anonim

Oplysningerne blev leveret af det tyske mærke selv, som har til hensigt at promovere en verdensturné med denne kopi af Porsche 356 nr. 1 , som en måde at markere de 70 år af mærkets eksistens.

Hvorfor en replika? Ifølge bygherren er 356 nr. 1, efter at have "skiftet hænder flere gange gennem årene" og har lidt flere skader, reparationer, modifikationer og ombygninger, i en sådan stand, at den "ikke længere kan restaureres" . For at afbøde dette tab besluttede Porsche at skabe et nyt karrosseri "meget lig originalen".

Replika lavet med de samme materialer og teknikker

Oprindeligt tog det to måneder at fremstille aluminiumskarrosseriet til Porsche 356 nr. 1, lavet af den tyske bliksmed Friedrich Weber. Hans replika tog dog otte måneder at færdiggøre.

Porsche 356 nr. 1 1948
Den første Porsche 356, i dag kun et minde

Den langvarige proces skyldes grundigheden i at bringe kopien så tæt som muligt på originalen, og dens konstruktion brugte de samme materialer og konstruktionsteknikker, fra 3D-scanninger lavet baseret på den originale roadster og originale tegninger af bilen fra 1948. .

Ifølge producenten viser det endelige resultat stadig flere afvigelser fra den originale bil - replika-karrosseriet tilspidser ikke så meget bagud, og fronten er ikke så udtalt som i den originale 356 nr. 1 - så Porsche Museums eksperter fortsæt med at researche ved at se på gamle fotos, tegninger og aviser.

Ikke engang farven er gemt!...

Fast besluttet på at lave en replika så tæt på originalen som muligt, tog Porsche på sig vanskeligheden ved selv at identificere farven på den originale enhed. Porsche 356 nr. 1 er blevet malet og ommalet flere gange i løbet af sin levetid i forskellige nuancer. Tvinger mærkets teknikere til at kigge på de mest skjulte steder, såsom under instrumentbrættet, efter den, der var den originale farve, for at prøve at kopiere den.

Porsche 356 nr. 1 Replika

Replikaen af Porsche 356 nr. 1, som Stuttgart-mærket har arbejdet på, som en del af sit 70-års jubilæum

På trods af indsatsen fra Stuttgart-mærket, for at lave en kopi så tæt som muligt på originalen, er det sikkert, at denne kopi ikke vil have en motor, og bagakslen vil være et simpelt rør. At antage sig selv, snarere, som en strengt udstillingsmodel, kun beregnet til at vise udseendet af, hvad der var den første sportsvogn i Zuffenhausen.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Læs mere