Dette er den nye Toyota Corolla sedan... og kommer også til Europa

Anonim

før Toyota efter at have besluttet at revidere Auris-navnet, blev Corolla kun solgt på europæisk jord i sedan-versionen, tre-volumen, fire-dørs sedan. Nu hvor det er garanteret, at navnet vender tilbage på hatchbacken og på varebilen, viste Toyota også den nye generation sedan.

Sedan-versionen af den nye Corolla bruger den samme platform som hatchbacken og stationcaren, TNGA (Toyota New Global Architecture) — Toyotas globale platform — og har derfor MacPherson forhjulsophæng og en ny multilink baghjulsophæng. Denne platform bruges endda af modeller som C-HR eller Camry.

Interiøret er identisk med stationcar og hatchback. Toyota bør således tilbyde sedanen med samme udstyr som de øvrige versioner af sortimentet, det vil sige udstyr som 3-D Head-Up Display, JBL premium lydanlæg, trådløs mobiltelefonoplader eller det taktile multimediesystem Toyota Røre ved.

Toyota Corolla Sedan

Og motorer?

Indtil videre planlægger Toyota at sælge Corolla sedan med to motorer i Europa: den velkendte 1,8 l hybrid og en 1,6 l benzin. Hybridversionen yder 122 hk og Toyota melder om et forbrug på 4,3 l/100 km og et CO2-udslip på 98 g/km. 1,6 l'eren yder 132 hk og Toyota meddeler, at den forbruger 6,1 l/100 km og udleder 139 g/km CO2.

Toyota Corolla Sedan

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Toyota har endnu ikke bekræftet, om de vil markedsføre den nye Corolla sedan i Portugal. Den nye Toyota Corolla sedan kommer dog til det europæiske fastland i første kvartal af 2019.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere