Morgan forbereder elektrisk køretøj til biludstillingen i Genève

Anonim

Det historiske britiske mærkes første elektriske produktionskøretøj er planlagt til at blive præsenteret på Geneve Motor Show.

Vi ved, at bilindustrien gennemgår en forvandling, når et af den gamle gardes hovedmærker satser på alternative motorer. Det ser ud til, at Morgans nye 3-hjulede motor vil være helt elektrisk, i en snuptag for et yngre, mere radikalt og miljøbevidst publikum.

Den nye model er baseret på "Morgan 3-Wheeler" prototypen (på billederne), der deltog i sidste års Goodwood Festival og vejer kun 470 kg. Elmotoren, der er udviklet af firmaet Potenza, er placeret bagerst og yder respektable 75 hk effekt og 130 Nm drejningsmoment, hvilket tillader en tophastighed på 160 km/t. Med hensyn til autonomi hævder mærket, at det er muligt at rejse mere end 240 km med kun én opladning.

SE OGSÅ: Bag kulisserne på Morgan-fabrikken

Ifølge Morgans designdirektør Jonathan Wells er det nye 3-hjulede "legetøj" inspireret af DeLorean DMC-12 (omdannet til en tidsmaskine), der var med i filmen Back to the Future. Ellers skulle det overordnede look være identisk med modellen, der blev præsenteret på Goodwood sidste sommer.

Men lad dem, der tror, at dette køretøj ikke er mere end en prototype, må blive skuffede. Morgan 3 Wheeler, som vil blive udstillet på biludstillingen i Genève, når endda produktion næste sommer, garanterer det britiske mærke.

morganev3-568
morganev3-566

Kilde: Autocar

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere