Renault Twingo GT: manuel gearkasse, baghjulstræk og 110 hk effekt

Anonim

Renault har besluttet at krydre sin byboer med en eksplosiv kombination: manuel gearkasse, baghjulstræk og et meget generøst kraftløft.

Den franske bymand er kommet ud af skallen! Med fokus på køreoplevelsen og det sportslige design er den nye Renault Twingo GT mere udadvendt og dynamisk. Den 0,9 liters trecylindrede, 90 hk motor yder nu 110 hk og 170 Nm drejningsmoment, takket være en omprogrammering af ECU'en og forbedringer af indsugningssystemet.

Ud over stigningen i kraft fik den franske model en mere sporty gearkasse, chassis og affjedring mere udviklet og modtog forbedringer i styretøjet. Alt arbejde er signeret af Renault Sport.

Renault Twingo GT (13)

IKKE MÅ GLIPPES: Renault Sport løfter sløret for Clio RS16: den mest kraftfulde nogensinde!

Som teaseren, der blev afsløret i sidste uge, viste, har Renault Twingo GT på et æstetisk plan mere sportslige linjer, sideluftindtag, to udstødningsrør og 17-tommer hjul. Hele designet var inspireret af Renault TwinRun, en prototype med en V6-motor, der blev afsløret for tre år siden.

Renault Twingo GT, som udover præsentationen orange farve vil blive tilbudt i hvid, grå og sort, vil blive udstillet på Goodwood Festival of Speed, som finder sted mellem den 23. og 26. juni i England.

Renault Twingo GT: manuel gearkasse, baghjulstræk og 110 hk effekt 11150_2

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere