Aston Martin Vantage får sin europæiske debut skiller sig ud i Genève

Anonim

Den nye Aston Martin Vantage er en entry-level model i rækken af den britiske producent Gaydon og satser på en sensuel og fejende æstetik, omsat til mere generøse ydre dimensioner end sin forgænger.

Indvendigt er forstærkningen af følelsen af at være i en kabine, dog med helt usædvanlige detaljer, såsom betjeningsknapperne til det elektriske system til justeringer af passagersædet, placeret ikke på døren, men på siden af transmissionstunnelen. Interiøret er fyldt med kontroller, fra infotainmentsystemet til klimaanlægget, der naturligt passerer gennem alle dem, der refererer til kørsel, inklusive gearkassens, og generelt skiller den høje kvalitet til (næsten) hver detalje sig ud. Rattet, typisk for mærkets modeller, bevarer en vis konservatisme, har et større håndtag og er skåret i det nederste område.

Men vigtigere end nogen af disse detaljer er vægtfordelingen 50/50, en vægt på 1530 kg (ulastet) og motoren. 4,0 liter twin-turbo V8 af oprindelse Mercedes-AMG, med 510 heste.

Aston Martin Vantage Geneve 2018

Aston Martin Vantage er centrum for opmærksomheden på mærkets plads i Genève, sammen med Lagonda-konceptet fremhævet i et begrænset område. Den nye Vantage formår at forene aggressive og meget sporty linjer, med en ubestridelig elegance og tilstedeværelse, sammen med aerodynamik, i en konfiguration, der ikke er ekstravagant, tværtimod.

Acceleration fra 0 til 100 km/t på 3,7 s

Som fordele annoncerer den nye Aston Martin Vantage-generation en tophastighed på 314 km/t sammen med en acceleration fra 0 til 100 m/t på cirka 3,7 sekunder. Dette er også et resultat af bidraget fra den nye ZF automatiske gearkasse, samt tilstedeværelsen af et elektronisk bageste differentiale (E-DIF) - en løsning, som den nye Vantage debuterer i mærket.

Aston Martin Vantage Geneve 2018

Andet kvartal af 2018

Den nye Aston Martin Vantage skulle begynde at nå ud til forhandlere allerede i andet kvartal af 2018, med priser, der starter ved 154.000 euro i Tyskland.

Abonner på vores YouTube-kanal , og følg videoerne med nyhederne og det bedste fra Geneve Motor Show 2018.

Læs mere