Citroën minivans forlader Picasso-betegnelsen

Anonim

Selvom de er sjældnere og sjældnere, er det et faktum, som Citroën stadig har i sit udvalg af minivan-modeller som C4 Picasso. Men, og selvom mærket kan fastholde konceptet, vil navnet Picasso blive udgået, hvilket giver plads til SpaceTourer-betegnelsen.

Dette vil faktisk være en af mærkets nyheder til Geneve Motor Show, næste marts, hvor mærket vil præsentere en speciel og begrænset udgave, kaldet Citroën C4 SpaceTourer Rip Curl.

Det ser ud til at være afslutningen på Picasso-betegnelsen, som først blev introduceret i 1999 med Citroën Xsara Picasso, og som fulgte med mærket i et af de bedste øjeblikke i nyere tid, før SUV-invasionen, hvor MPV'er betød høje salgstal.

Citroen SpaceTourer

Den eneste ændring af den nye C4 SpaceTourer i forhold til den tidligere C4 Picasso, vil være navnet

Ifølge brandet skyldes ændringen kun en ændring i kommerciel strategi og et spørgsmål om markedsføring, med det formål at give nyt liv til et segment, der er stagnerende på grund af SUV-udbuddet, der findes i alle segmenter og producenter.

SpaceTourer er ikke ny

Navnet er dog ikke en absolut nyhed for mærket, som allerede havde anvendt det ikke kun på passagerversionen af Citroën Jumpy, men også på to koncepter, Hyphen Concept og 4×4 E Concept.

Citroen SpaceTourer

Citroën SpaceTourer

AUTOMOTIVE ÅRSAG PÅ YOUTUBE: Du har endnu en grund til at følge Ledger Automobile. Abonner på vores kanal.

Læs mere