Golf GTI TDI? 2.0 Tdi vil have bi-turbo version og 230 hk | Bil Hovedbog

Anonim

Investeringen i udviklingen af benzinmotorer har været konstant, men det har ikke afholdt VW fra at annoncere en muskuløs version af 2.0 Tdi-motoren og forudse et eventuelt afkast af Golf GTI TDI.

Nyheden styrtede gennem Frankfurtsalen som en pil. Fans af mærket har længe efterspurgt mere kraft til dieselmotorer, især for to-liters blok, som i dag har kræfter på op til 184 hk. Det virker ikke lille for os, men for at tilfredsstille behovet hos chauffører, der kan lide stærke følelser og ikke kan modstå de konstante «hydreringsbehov» i en GTI, synes en Golf GTI TDI ikke dårligt at genopstå, så længe med moderne strømstandarder.

VW GOLF GTD 2

Dette vil være en stigning på 46 hestekræfter i motoren, men der er rygter, der peger på en højere stigning, der kan udmønte sig i en sluteffekt på 256 hk, der erstatter 3,0 tdi V6'eren på 258 hk og følger trenden med nedskæringer af motorerne , som er kommet til at blive drevet af mærkerne. Denne nyhed kan være tovejs: en forstærkning af dieseludbuddet med genfødslen af Golf GTI TDI og forsvinden af en motor. Hvad synes du om den mulige tilbagevenden af GTI TDI? Tror du på forsvinden af 3-liters V6-blokken? Kommenter denne nyhed her og på vores officielle Facebook-side.

Tekst: Diogo Teixeira

Læs mere