Anti-Porsche Macan. Maserati Grecale forudset af slørede billeder

Anonim

længe lovet, den Maserati Grecal det kommer tættere og tættere på produktionen, og det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at vi har set det dukke op igen i to teasere.

Denne gang, SUV'en udviklet baseret på Giorgio-platformen, den samme som udstyrer Alfa Romeo Stelvio, dukkede op på et par (meget) slørede fotografier, men allerede cirkulerende, lidt ligesom MC20-teaserne.

Det er overflødigt at sige, at disse to teasere indikerer, at Grecale-udviklingsprototyperne allerede gennemgår vejtests som forberedelse til deres udgivelse inden årets udgang.

Maserati Grecal

Hvad ved vi allerede?

Bekræftet i 2018 af den dengang afdøde FCA-chef Sergio Marchionne, sigter Grecale på at stå op mod den succesrige Porsche Macan. Man kan ikke se meget i de slørede teasere, men på bagsiden er det tydeligt den boomerangformede lysende signatur, der fremkalder 3200 GT, og hentet i den nylige Ghibli Hybrid.

Abonner på vores nyhedsbrev

Som vi fortalte dig, vil den bruge platformen til "fætteren" Alfa Romeo Stelvio, men motorerne skulle være fra Maserati - 2.0 Turbo 330 hk mild-hybrid 48 V debuterede på Ghibli er praktisk talt sikker. En 100 % elektrisk version er allerede garanteret og forventes at ankomme i 2022.

Hvad angår produktion, vil dette finde sted på Cassino-fabrikken i Italien, hvor Maserati planlægger at investere omkring 800 millioner euro. Lanceringen af Maserati Grecale lever op til det italienske mærkes forventninger om, at omkring 70% af salget i 2025 vil svare til SUV'er.

Læs mere