Alle ønsker at elektrificere Ford Mustang

Anonim

Kan du huske, da de mest chokerende billeder vises i tv-nyhederne, og oplægsholderen advarer de mest følsomme seere? Nå, i dette tilfælde gør vi det samme. Hvis du er en mere konservativ petrolhead og den simple idé om en Ford Mustang elektrisk får dig til at føle dig utilpas, så læs denne artikel med særlig forsigtighed.

Nu hvor du er blevet advaret, så lad os tale med dig om to virksomheder, der ønsker at transformere Ford Mustang til en… elbil . Den første virksomhed, Lad biler er baseret i London og skabte en moderniseret, elektrisk version af den originale Ford Mustang (ja, den du har set i film som "Bullit" eller "Borte på 60 sekunder").

Under et af de mest emblematiske karrosserier i bilverdenen er der et batteri med en kapacitet på 64 kWh (hvilket tillader en autonomi på omkring 200 km), der driver en elektrisk motor, der yder 408 hk (300 kW) og et drejningsmoment på 1200 Nm — 7500 Nm til hjulene. Disse tal giver dig mulighed for at køre fra 0 til 100 km/t på kun 3,09 sek.

DET Lad biler planlægger at producere 499 enheder af denne elektriske Mustang ved hjælp af "officielt licenserede organer". For at reservere en af disse enheder skal du betale 5.000 pund (ca. 5500 euro), og prisen, uden optioner, skulle være ca. 200 tusind pund (ca. 222.000 euro).

Mustang opladningsbiler

Det kan ligne "Eleanor" fra filmen "Gone in 60 Seconds", men under karrosseriet er denne "Mustang" helt anderledes.

En Ford Mustang... russisk?!

Det andet firma, der ønsker at skabe elbiler baseret på den originale Ford Mustang (i det mindste baseret på dens udseende) kommer fra... Rusland. Aviar Motors er en russisk start-up, der besluttede at skabe en elbil baseret på 1967 Ford Mustang Fastback. Aviar R67.

Abonner på vores Youtube-kanal

Aviar R67
Det kan ligne en 1967 Ford Mustang Fastback, men det er den ikke. Dette er Aviar R67, en elektrisk muskelbil fra... Rusland.

Det russiske firma hævder, at Aviar R67 er "den første elektriske muskelbil med en utrolig acceleration, dynamik og et højt niveau af komfort". Under det Ford Mustang-inspirerede karrosseri har R67 et 100 kWh batteri, der tilbyder en rækkevidde på 507 km.

For at give liv til Aviar R67 finder vi en dobbelt elmotor, der yder 851 hk effekt. Dette gør det muligt for R67 at nå 100 km/t på 2,2 s og en tophastighed på 250 km/t.

Aviar R67

Indeni kom inspirationen mere fra Tesla end fra Ford, da instrumentbrættet var domineret af en 17" touchskærm.

Det er mærkeligt, at Aviar har der er installeret et eksternt lydsystem, der efterligner lyden af ... Ford Shelby GT500 . Indtil videre har det russiske firma ikke offentliggjort priser for R67'eren, idet de kun siger, at produktionen tager omkring seks måneder, og at bilen vil være dækket af et års garanti.

Læs mere