Nu til Europa. Dette er den renoverede Kia Picanto

Anonim

Efter et par uger siden gjorde vi dig opmærksom på den fornyede Kia Picanto i sin version rettet mod Sydkorea, bringer vi den i dag allerede i "euro-spec"-tilstand.

Æstetisk er nyhederne de samme, som vi allerede beskrev, da vi præsenterede versionen rettet mod det sydkoreanske marked.

Derfor er de store nyheder i det æstetiske kapitel baseret på "X-Line" og "GT-Line" versionerne.

Kia Picanto GT-Line

GT-Line og X-line versioner

I begge tilfælde blev kofangerne redesignet, og frontgrillen har detaljer i rød (GT-Line) eller sort (X-Line).

Abonner på vores nyhedsbrev

I tilfældet med "GT-Line"-varianten af Kia Picanto var målet at give den et mere sporty look. Dermed har kofangeren et større luftindtag og har detaljer i sort glans.

GT-Line version forlygtedetalje

På X-Line finder vi beskyttende plader, med dekorative elementer, der imiterer metal med "X-Line"-logoet blandt andre detaljer, alt sammen for at give et mere robust og eventyrligt look.

Kia Picanto X-Line

Teknologi i fremmarch

Som vi fortalte dig første gang, vi talte om den renoverede Kia Picanto, var en af de vigtigste indsatser i denne renovering den teknologiske forstærkning.

Kia Picanto GT-Line

Derfor har Picanto nu fået en 8” skærm til infotainmentsystemet og yderligere 4,2” på instrumentpanelet.

Udstyret med det nye UVO "Phase II" infotainmentsystem har Kia Picanto Bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto som standard.

UVO II-system, på 8

8" skærmen erstatter den forrige, der målte 7''.

På sikkerhedsområdet vil Picanto, som vi nævnte, have systemer som advarsel om blinde vinkler, påkørselsassistent bagfra, automatisk nødbremse, advarsel om vognbaneskift og endda førerens opmærksomhed.

Og under motorhjelmen?

Til sidst kommer vi til, hvad der er den store forskel på den europæiske og sydkoreanske Kia Picanto: mekanikken.

Kia Picanto

Derfor vil Kia Picanto i Europa have to nye "Smartstream"-benzinmotorer.

Den første, den 1.0 T-GDi yder 100 hk . Den anden, atmosfæriske, har også 1,0 l kapacitet og tilbyder 67 hk. Også nyt er debuten af en fem-trins manuel robotgearkasse.

Kia Picanto familie

Med ankomst til Europa planlagt til tredje kvartal af 2020, vides det endnu ikke, hvor meget den renoverede Kia Picanto vil koste i Portugal, eller hvornår den vil være tilgængelig på vores marked.

Læs mere