Miguel Oliveira i MotoGP med Hyundai Portugal

Anonim

Hyundai Portugal går ind i 2020 med et endnu tættere forhold til den unge portugisiske MotoGP-rytter, Miguel Oliveira , brandambassadør siden 2018.

Husk, at den portugisiske kører startede denne forbindelse med det sydkoreanske mærke med en oplevelse bag rattet i Hyundai i20 R5-rallyet i 2018, men det er i 2020, at Hyundai for alvor træder ind på banen med Miguel Oliveira, køreren af Red Bull Tech. KTM team.

Annonceringen blev givet under den første officielle testrunde i 2020 i Sepang (Malaysia), som fandt sted i denne weekend.

Miguel Oliveira
Nu vil Miguel Oliveira ud over det eksisterende partnerskab også vise Hyundai-farverne på sit officielle outfit med Hyundai-logoet på sin hjelm.

For Sérgio Ribeiro, administrerende direktør for Hyundai Portugal, "Miguel deler mange af Hyundais værdier: vedholdenhed, erobringens ånd og beslutsomhed. Værdier, der afspejles i din karriere og din succesfulde track record. Af denne grund er denne udvikling af Hyundai som Miguels officielle sponsor noget naturligt og giver perfekt mening. Det er en mulighed for at demonstrere, at vi hos Hyundai er på de bedstes side, og dette partnerskab skal fortsætte."

Abonner på vores nyhedsbrev

MotoGP World Championship starter den 8. marts i Qatar.

Ver esta publicação no Instagram

De volta à rotina… Que bem que soube ??☝? #turma88 . . . Back to the routine… It felt soooo good ??☝? @redbullktmtech3 @ktmfactoryracing

Uma publicação partilhada por MiguelOliveira88 (@migueloliveira44) a

Læs mere