De første billeder af det nye «våben» af Carlos Vieira og Armindo Araújo

Anonim

Ankom, se og vind. Det ser ud til at være ambitionen for Team Hyundai Portugal i deres debut i det portugisiske rallymesterskab (CPR). For at disse ambitioner skal blive opfyldt, vil holdet regne med tjenesterne fra duoen Carlos Vieira og Jorge Carvalho - titelmestre - og Armindo Araújo og Luís Ramalho - en af de mest sejrrige duoer i rallyhistorien i Portugal.

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

Hvad angår bilen, valgte 'hæren' fra det koreanske mærkes officielle team en Hyundai i20 R5 leveret og udviklet af Hyundai Motorsport i Alzenau, Tyskland.

For nu?

Sérgio Ribeiro, administrerende direktør for Hyundai Portugal, begrunder denne indtræden i CPR med "det gode øjeblik, brandet gennemgår i Portugal", hvilket har oversat til "årlig vækst over 40%". For denne ansvarlige vil brandets indtræden i CPR være endnu en måde at bringe "følelser og konkurrenceevne til brandet". En del af den følelse udspillede sig i en sætning, som Sérgio Ribeiro udtalte med særlig vægt:

Vi stævner for stævner. Dette er øjeblikket. På grund af vores engagement, piloternes beslutsomhed, erfaringen fra deres hold og kapaciteten af Hyundai i20 R5, er vi meget begejstrede for Team Hyundai Portugal-teamet.

Sérgio Ribeiro, administrerende direktør for Hyundai Portugal

Vind, vind...

Ambitionen hos to piloter som Carlos Vieira og Armindo Araújo kan ikke være andet end at vinde, det var dem, der indrømmede dette mål under præsentationen, der fandt sted i Cascais.

Jeg kommer som bekendt fra 5 års pause. Men jeg er meget motiveret, og vi vil arbejde hen imod at kæmpe for sejre og vinde den absolutte titel ved Portugal Rally Championship i 2018. Det betyder ikke, at vi går ind i hvert rally for at vinde, mesterskabet er langt og mængden af kørerkvalitet, der vil være til stede i mesterskabet, er meget stærk.

Armindo Araújo, Team Hyundai Portugal pilot
Armindo Araújo Hyundai
Armindo Araújo og Luís Ramalho, vender tilbage 5 år senere.

Carlos Vieira lægger til gengæld ikke skjul på, at hans mål er at forny titlen som verdensmester. "Ikke engang hvis det var mod Ogier", afslørede Carlos Vieira spøgende overfor Sérgio Martins, da han fik at vide, at hans holdkammerat ville være Armindo Araújo, 4x national rallymester og 2x PWRC verdensmester.

Det er en stor stolthed at repræsentere Hyundai, jeg har altid drømt om at kunne deltage i et projekt støttet af et brand. Denne afslutning på året har været fantastisk for mig, og jeg er virkelig motiveret til at forsvare Hyundais farver ved CPR.

Carlos Vieira, Team Hyundai Portugal-kører
Hyundai Portugal Team
Carlos Vieira og Jorge Carvalho, nationale rallymestre i titel.

Med hensyn til struktur vil Armindo Araújo blive støttet teknisk set af det spanske hold RMC Sport, mens Carlos Vieira vil stole på tjenesterne fra det portugisiske hold Sports & You.

Om Hyundai i20 R5

Hyundai i20 R5, der er udviklet under reglerne i R5-kategorien, bruger en 1,6 liters turbo firecylindret motor med elektronisk styring af Magneti Marelli og er i stand til at udvikle 280 hk maksimal effekt.

Hyundai Portugal Team
Hyundai i20 R5 i Hyundai Motorsports hovedkvarter i Alzenau, Tyskland.

Denne kraft leveres til alle fire hjul gennem et firehjulstræk, der betjenes af en Ricardo 5-trins sekventiel gearkasse. Bremsesystemet er ansvarlig for fire-stempel calipre (forrest) leveret af Brembo.

Læs mere