Jari-Matti Latvala vinder Rally Sverige

Jari-Matti Latvala, Volkswagen-kører, gentager igen sin sejr i 2008 i Sweden Rally. På trods af ikke at være den hurtigste under hele løbet – den rolle blev næsten altid givet til Ogier – viser Latvala sig at være en fair vinder af dette rally, uden at have lavet nogen fejl, i modsætning til Ogier. Det er næsten 7 måneder siden, at World Rally Championship ikke kendte en anden vinder end Sébastien Ogier.

På andenpladsen kommer Andreas Mikkelsen for første gang, som vandt sit første podie nogensinde i WRC, og styrer tempoet på løbets sidste dag for en ubesejret Mads Ostberg, der efter 4. pladsen i Monte Carlo igen gentog en god præstationstest ved betjeningen af din Citroen.

Sébastien Ogier endte med at afslutte løbet på en 6. plads. På denne måde er Jari-Matt Latvala efter to løb i World Rally Championship den nye leder af mesterskabet med 40 point, fem mere end Sébastien Ogier. Mads Ostberg er nummer tre med 30 og Andreas Mikkelsen er nummer fire med 24.