Dette er Chevrolet Camaro, der ønsker at forvandle dragrace

Anonim

DET Chevrolet han benyttede sig af SEMA til at vise sin vision om, hvad fremtidens dragrace skulle være. Halvtreds år efter introduktionen af den første Camaro COPO (skabt til at køre i trækløb) besluttede Chevrolet at introducere den elektrificerede version: Camaro eCOPO.

Prototypen er resultatet af et partnerskab mellem General Motors og dragrace-teamet Hancock og Lane Racing og har en batteripakke på 800 V. Camaro eCOPO driver to elektriske motorer, der tilsammen oplader mere end 700 hk og omkring 813 Nm drejningsmoment.

For at overføre kraft til trækbåndet kombinerede Chevrolet elmotoren med en automatisk gearkasse forberedt til konkurrence. Interessant nok er den stive bagaksel, som vi fandt på den elektriske Camaro, den samme, der blev brugt på den benzindrevne Camaro CUP.

Chevrolet Camaro eCOPO

Hurtig at starte og indlæse

Chevrolet annoncerer, at den nye batteripakke, der bruges af Camaro eCOPO, ikke kun muliggør mere effektiv energioverførsel til motoren, men også hurtigere opladning. Selvom det stadig er i test, mener Chevrolet, at prototypen er i stand til at dække 1/4 mile på omkring 9s.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Batteripakken er blevet delt mellem bagsædet og bagagerumsområdet, så 56 % af vægten kan være under bagakslen, hvilket hjælper med at starte trækbåndet. Ved 800 V har batterierne, der bruges i Camaro eCOPO, cirka dobbelt så høj spænding som dem, der bruges af Chevrolets elektriske modeller, Bolt EV og Volt.

Læs mere