Kold start. Hofele Design giver "selvmordsdøre" til G-klassen

Anonim

Var der et behov? Måske ikke. Men i denne luksuriøse transformation af det uundgåelige Mercedes-Benz G-Klasse , behandles Hofele Designs kunder med en unik og eksklusiv løsning: et G med “selvmordsdøre” på bagsiden!

"Selvmordsdørene" er højdepunktet i denne transformation, men der er mange flere, der tager luksusen ombord (og videre) af G-klassen til nye højder for dem, der ikke anser G-serien for luksuriøs nok. Ikke underligt, at Hofele Design kaldte det Ultimate HG.

Interiøret er for det meste beklædt med hvidt læder, men det er bagsædepassagererne, der får al opmærksomheden — det skal køres, ikke køres. Bagerst har vi nu to "lænestole", der kan læne sig elektrisk og har varme og køling. Adskiller dem er en enkelt midterkonsol, som blandt andet omfatter en generøs touchskærm.

Selvmordsdøre

Bagagerummet er ikke glemt, med nyt polstring og blanksort gulv med aluminiumskant!

Abonner på vores nyhedsbrev

På ydersiden går det umiddelbare højdepunkt ud over "selvmordsdørene" til de gigantiske 23" turbine-type hjul. Først senere bemærkede vi den tydelige kofanger og gitter, den tofarvede lak (sort og sølv) og endda LED-lysene øverst på taget.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere