Kold start. Volkswagen Lupo infernal: 2 motorer, 1800 hk og... ukontrollerbar

Anonim

…men det ser ud til at være ren og ukontrollerbar terror. Dette monster tidligere kendt som Volkswagen Lupo skiftet sin beskedne motor, hvad end den var, og i stedet har vi nu to 2.0 TFSI, hver koblet til sin dobbeltkobling DSG (DQ250).

Som om det ikke var nok, klemte de 2,0 l blokkene, indtil hver enkelt leverede omkring 900 hk — det er rigtigt, denne infernalske Lupo yder 1800 hk!

Sådan er ildkraften, at piloten simpelthen ikke kan kontrollere den i Santa Pod, Storbritannien, hvor Volkswagen Action 2019-begivenheden fandt sted, selv om den er udstyret med massive slicks.

Abonner på vores nyhedsbrev

Massive og spændende doser af styremoment er dagens orden - som du kan se i videoen, ender den i sit første forsøg endda med at "invadere" modstanderens bane.

For at denne skabelse af den rumænske DOP Motorsport skulle blive minimalt kontrollerbar, var de nødt til at reducere effekten af begge motorer til "beskedne" 600 hk, hvilket ikke kun gjorde det muligt for Lupo at holde på sporet, men også formåede at opnå en tid på 9,22 s og en hastighed på 259 km/t - stadig langt fra den personlige rekord på 8,7 s sat af Silviu Ghita, dets ejer, i Rumænien.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere