Kold start. Hvad gør et lille lys på DS 9's C-stolpe?

Anonim

Ved første øjekast ser de fortabte ud, men der er en grund til, at hver C-søjle i DS 9 have et lille ravgult lys i den ene ende — først var vi også forvirrede...

DS Automobiles identificerer dem som positionslys, noget almindeligt i køretøjer... Nordamerikansk (ved lovpålagt). Som en generel regel er disse normalt placeret på siden af køretøjer, men i niveau med kofangeren.

Ok... De kan have en praktisk funktion, men deres funktion er faktisk meget mere symbolsk. I virkeligheden er det "lys" på DS 9's C-stolpe intet andet end en stemningsfuld hyldest til den uundgåelige Citroën DS, født i 1955, og hvis navn i dag identificerer det ambitiøse franske mærke. Se billedet nedenfor, og du kan se hvorfor:

Citron DS

C-stolpe-"hornene" på den originale og futuristiske Citroën DS integrerer ikke kun de bagerste blinklys, men var en kreativ og stilfuld løsning til at skjule adskillelsen mellem tag, bagrude og C-stolpe.

Abonner på vores nyhedsbrev

Som om man husker begyndelsen på en rejse, der ville kulminere i 2014, med DS Automobiles' fødsel som et nyt bilmærke, er denne lille lysende detalje på DS 9's C-stolpe klar.

DS 9

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere