Det tog 18 måneder at male denne Bugatti Divo "Lady Bug"

Anonim

Når Bugatti Divo blev afsløret i Pebble Beach i 2018, tog det ikke lang tid, før en kunde spurgte det franske mærke om en speciel og tilpasset version af den nye hypersport.

Anmodningen var ved første øjekast enkel. Kunden ville jo bare se deres Divo malet i et geometrisk mønster med et diamantformet mønster i kontrast til to farver: "Customer Special Red" og "Graphite".

Ideen var, at den diamantformede grafik skulle strække sig over hele bilen og matche den franske hypersportsmands silhuet. Når det så er sagt, virkede det som et let job for Molsheims håndværkere, ikke? Se nej, se nej...

Bugatti Divo 'Lady Bug'

En hovedpine"

I alt tog projektet omkring halvandet år og krævede brug af forskellige simuleringer, brug af CAD-data og endda et testkøretøj. Målet? Skab mønsteret med 1600 "diamanter", og sørg for, at disse var perfekt justeret, før de påføres kundens Bugatti Divo.

Abonner på vores nyhedsbrev

Ifølge Jorg Grumer, chef for farver og finish hos Bugatti, blev projektet næsten opgivet, idet han sagde: "på grund af projektets art, hvor en 2D-grafik blev påført en "3D-skulptur", og efter flere mislykkede ideer og Forsøg på at anvende diamanterne var vi tæt på at give op og sagde "vi kan ikke opfylde kundens ønske".

Divo bugatti

Slutresultatet er imponerende.

slutresultatet

På trods af vanskelighederne lykkedes det Bugatti-teamet at løse alle problemerne, og efter en sidste "prøve" på en testbil der, anvendte de det meget specifikke mønster på kundens Bugatti Divo.

Bagefter vurderede medarbejdere i det galliske mærke stadig omhyggeligt hver diamant i flere dage for at sikre, at alt var i orden.

Bugatti Divo 'Lady Bug'

For præsidenten for Bugatti, Stephan Winkelmann, demonstrerer denne Divo, hvad brandet er i stand til med hensyn til kreativitet og dygtighed.

Med tilnavnet "Lady Bug" (eller på portugisisk "Joaninha"), blev denne Bugatti Divo leveret til sin ejer tidligere på året og sluttede sig til en kollektion, der inkluderer modeller som Vision Gran Turismo, Chiron eller Veyron Vitesse.

Bugatti Divo 'Lady Bug'

Læs mere