Kold start. Hvor nøjagtigt er speedometeret på McLaren 570S?

Anonim

At have som hovedperson en McLaren 570S , videoen, vi bringer dig i dag, har til formål at studere et ofte overset fænomen: speedometerfejlen.

Som du godt ved, er den hastighed, der annonceres på speedometeret, normalt ikke den, vi faktisk kører, da den næsten altid er højere end den faktiske hastighed.

Den bedste måde at kende den reelle hastighed, hvormed vi cirkulerer, er således at bruge GPS-systemer, og det er præcis, hvad YouTube-kanalen Johnny Bohmer Proving Grounds gjorde.

Abonner på vores nyhedsbrev

Ved at bruge en 2017 McLaren 570S med 570 hk og 601 Nm (helt standard) sammenlignede de hastigheden registreret af speedometeret med den, der blev registreret af et Garmin GPS-system og målinger fra International Mile Racing Association (IMRA).

Konklusionen, de nåede frem til, var som forventet: Jo hurtigere du går, jo større er forskellen. Da speedometeret viste 349 km/t, bevægede 570S sig således langsommere: GPS'en viste 330 km/t og IMRA 331 km/t.

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere