Kold start. Det ligner det måske ikke, men denne Ducati Panigale V4 R er lavet af Lego!

Anonim

Efter flere gange, vi allerede har talt om fuldskalabiler lavet med Lego, bringer vi dig denne gang en motorcykel, der er skabt ved hjælp af disse berømte danske klodser, nærmere bestemt en Ducati Panigale V4 R.

I modsætning til Lego Bugatti Chiron er denne Ducati Panigale V4 R baseret på den rigtige model, hvor kunstneren Riccardo Zangelmi påfører omkring 15.000 Lego-stykker på motorcykelplatformen ... og uden at bruge lim!

I alt tog arbejdet omkring 400 timer at fuldføre, og da denne kreation er baseret på en Panigale V4 R, kører denne cykel ikke kun, men har også en motor med 998 cm3, 221 hk (234 hk med konkurrenceudstødning) og 112 Nm !

Abonner på vores nyhedsbrev

Interessant nok er det ikke første gang, at Ducati Panigale V4 R og Lego-verdenen mødes. Det er bare, at det danske firma for noget tid siden allerede havde annonceret et Lego Technic-kit designet til at kopiere den eksklusive motorcykel.

Ducati Panigale V4 R

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere