Kold start. WTF-tilstand på Hummer EV er ikke, hvad du tror

Anonim

DET GMC Hummer EV der stadig tales om. Den elektriske super pick-up bringer flere tilstande med sig med specifikke funktioner, og de kunne ikke have mere nysgerrige navne. Vi har Crab mode (krabbe, giver dig mulighed for at gå diagonalt); Udtrækstilstand (udtrækning, øger frihøjden til jorden op til 40,3 cm); og også WTF(!)-tilstanden...

WTF-tilstand? Ja, du læste godt. For dem, der er fortrolige med det engelske sprog (amerikansk version), ved de godt, hvad det betyder. Et akronym for "What the f***?", som perfekt udtrykker følelsen af overraskelse, når vi står over for noget, vi ikke ville have forventet, ikke altid af de bedste grunde.

Men i GMC Hummer EV får det en helt anden betydning og med en meget patriotisk tone: Watts To Freedom eller Watts for Freedom — farverigt, ikke?

Abonner på vores nyhedsbrev

Og hvad gør denne Watts To Freedom-tilstand? Det er den tilstand, der giver os adgang til alle de 1000 hk (1014 af vores heste), som denne enorme og tunge elektriske super pick-up har at tilbyde os, og som giver os mulighed for at nå 100 km/t på kun 3,0 s — ja, ét Launch Control-system glorificeret.

Hvis Tesla har en latterlig tilstand (latterligt), hvorfor så ikke en WTF-tilstand?

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere