Efterfølgeren til Nissan 370Z kan ses på video

Anonim

Efter mange rygter og halve bekræftelser er det nu blevet virkeligt. Efterfølgeren til Nissan 370Z blev vist for første gang i en officiel producents video.

Videoen blev offentliggjort i slutningen af en af de vigtigste konferencer afholdt af Nissan i nyere tid, hvor han afslørede sin plan Nissan Next for de kommende år (2020-2023) , hvis hovedformål er at komme ud af den urolige periode, du i øjeblikket oplever, og vende tilbage til en mere stabil og... profitabel økonomisk situation.

Blandt de forskellige diskuterede emner kunne der ikke mangle det, der var dedikeret til de modeller, der fylder producentens sortiment, og på trods af fremtidens fokus på elektrificerede modeller og crossovers/SUV'er, stod det klart, at satsningen på "seriøse" sportsvogne er at Blive ved.

nissan z 2020 teaser

Og efterfølgeren til Nissan 370Z er blandt dem, der forventes at blive kendt på de højeste toppe i 2022.

Videoen er et "model pass", eller rettere sagt, af fremtidige modeller, som Nissan vil lancere i de kommende år. Der er mange crossovers, SUV'er og endda pickupper, som vi kan se - vi får også et glimt af den nye generation af Qashqai.

Abonner på vores nyhedsbrev

Men det er i slutningen af kortfilmen, at den største overraskelse er forbeholdt, når vi støder på profilen af efterfølgeren til Nissan 370Z. Coupéen tager føringen i videoen, hvor vi kan se det redesignede "Z" på dens C-stolpe mere detaljeret, mens kameraet bevæger sig væk og afslører producentens øvrige innovationer.

nissan z 2020 teaser

Rygter er bekræftet, at den fremtidige Z - vi ved stadig ikke, hvad det endelige navn bliver - vil få mere stemningsfulde konturer af den første Z af alle, 240Z. Funktion, der bliver mere synlig, når vi bemærker de forreste kørelys med cirkulære konturer.

Det (meget lidt) vi kender til efterfølgeren til Nissan 370Z

På trods af denne afsløring er der intet blevet fremført om selve sportscoupéen. Rygter tyder på, at efterfølgeren til Nissan 370Z ud fra et omkostningskontrolperspektiv stadig kan hvile på samme grundlag som den nuværende 370Z.

nissan z 2020 teaser

Der er heller ingen officiel information om, hvad der gemmer sig under den nye sportsvogns lange kaleche. Nissan kan have efterladt et vigtigt spor om dette emne, da det præsenterede prototypen Nissan 370Z Project Clubsport 23 i 2018 hos SEMA. Dette erstattede den naturligt aspirerede 3.7 V6 fra 370Z Nismo til en 3.0 V6 Turbo brugt i Infiniti Q50 og Q60, overgå 400 hk barrieren.

Er dette fremtidens Z-motor?

Hvis det er tilfældet, kunne den nye Z antage sig selv som en af hovedrivaler til Toyota GR Supra, som, lad os huske, er udstyret med en in-line sekscylindret blok, 3,0 l kapacitet og turbolader, der er i stand til at levere 340 hk i Europa og 387 hk i Nordamerika.

Vil det nå Europa?

Et andet udestående spørgsmål er, om vi vil se efterfølgeren til Nissan 370Z blive solgt i Europa. Nissan Next-planen afslører, at mærkets tilstedeværelse på det europæiske kontinent vil være mindre, primært fokuseret på salget af crossovers og SUV'er - Juke, Qashqai og den nye Arya, 100% elektrisk crossover. Bliver der plads til et nyt Z i mærkets europæiske planer? Det forhåbentlig.

Razão Automóvels team vil fortsætte online, 24 timer i døgnet, under COVID-19-udbruddet. Følg anbefalingerne fra Generaldirektoratet for Sundhed, undgå unødvendige rejser. Sammen vil vi være i stand til at overvinde denne svære fase.

Læs mere