SEAT får sin debut i plug-in hybrider i Frankfurt med Tarraco FR PHEV

Anonim

Planen er enkel, men ambitiøs: I 2021 mellem SEAT og CUPRA vil vi se seks plug-in elektriske og hybridmodeller ankomme. For at bevise dette væddemål tog SEAT sin første plug-in hybrid til Frankfurt Motor Show Tarraco FR PHEV.

Med ankomsten af denne plug-in hybrid-version er der to førstepladser i rækken af modellen, der fungerer som SEATs flagskib. Den første er ankomsten af FR-udstyrsniveauet (med en mere sportslig karakter), den anden er naturligvis det faktum, at det er den første model af det spanske mærke, der bruger plug-in hybrid teknologi.

For FR's vedkommende bringer det nyt udstyr (såsom et nyt infotainmentsystem med 9,2” skærm eller manøvreassistenten med trailer); hjulkasseforlængere, 19” hjul (kan være 20” som ekstraudstyr), ny farve og interiøret byder også på aluminiumspedaler og nyt rat og sportssæder.

SEAT Tarraco FR PHEV

Teknikken af Tarraco FR PHEV

For at animere Tarraco FR PHEV finder vi ikke én, men to motorer. Den ene er en 1,4 l turbo benzinmotor med 150 hk (110 kW), mens den anden er en elmotor med 116 hk (85 kW), hvilket gør SEAT Tarraco FR PHEV med en kombineret effekt på 245 hk (180 kW) og 400 Nm maksimalt drejningsmoment.

Abonner på vores nyhedsbrev

SEAT Tarraco FR PHEV

Disse tal gør det muligt for plug-in-hybrid-versionen af Tarraco ikke kun at være den mest kraftfulde, men også den hurtigste i rækken og opfylder 0 til 100 km/t på 7,4 sek og at kunne nå 217 km/t.

SEAT får sin debut i plug-in hybrider i Frankfurt med Tarraco FR PHEV 12313_3

Udstyret med et 13 kWh batteri annoncerer Tarraco FR PHEV en elektrisk autonomi på mere end 50 km og CO2-emissioner under 50 g/km (tal stadig foreløbige). Tarraco FR PHEV, der blev afsløret på Frankfurt Motor Show stadig som en udstillingsbil (eller en "undercover"-produktionsmodel), kommer på markedet i løbet af det næste år.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere