Start koldt Hvad sker der, hvis du får den 1. med 90 km/t i en Opel Astra?

Anonim

Vi har i nogen tid vist dig en video med konsekvenserne af at skifte til bakgear med 100 km/t. Nu bringer vi dig endnu en video med svaret på et spørgsmål, du sandsynligvis aldrig havde stillet før: Hvad sker der, hvis jeg skifter til 1. gear, mens jeg kører med 90 km/t i en gammel Opel Astra?

Nå, YouTuber mastermilo82 ville gerne svare på det spørgsmål, og så han hentede den gamle Opel Astra igen og tog den 1. mens han kørte med 90 km/t, og som du allerede gættede, var resultatet ikke positivt.

Motoren klagede, den ser ud til at have mistet en... eller to cylindre, men på trods af testens voldsomme, døde den ikke! Det er derfor, han blev underkastet et andet forsøg (denne gang kun ved 50 km/t, fordi det ikke længere var muligt), og alligevel gav han sin sjæl til skaberen, endda at kunne trække Astra'en til traileren!

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere