Yamaha Sports Ride Concept afsløret i Tokyo med en vægt på 750 kg

Anonim

Hvis Yamaha i 2013 havde overrasket verden med sin første bil, bykonceptet Motiv.e, var det tid til at gøre et indtog i små sportsvogne. Den lave vægt (750 kg) og små dimensioner (3,9 m lang, 1,72 m bred og 1,17 m høj) er opskriften på en god portion sjov ved rattet.

Ifølge mærket har Yamaha Sports Ride Concept to sæder og sigter mod at give rytteren en slags gokart-følelse (hvor har vi hørt det?...) blandet med følelsen af at køre på motorcykel.

Udviklingen af Gordon Murrays skabelse

Yamaha Sports Ride Concept

I 2013 viste vi her den rute, som Yamaha ville tage i biler, en nyhed for motorcykelproducenten og frem for alt et glimt af mulighederne i processen udviklet af Gordon Murrays atelier til konstruktion af biler, iStream. Hvis du ikke ved, hvad iStream er, forklarer denne artikel det hele.

Murrays geni, som regner med sit CV med fremragende rekorder som McLaren F1, ville bestemt ikke se iStream udtømmes i Motiv.e-konceptet. Faktisk er denne metode designet til forskellige typer af små køretøjer. se dette forudsigelse af mulige iStream-variationer, afsløret i 2013 på Tokyo Motor Show, kan du finde Yamaha Sports Ride Concept?

Yamaha Motiv varianter

Der er dog en stor ændring at registrere i iStream-processen: I Yamaha Sports Ride Concept brugte de kulfiber, i stedet for glasfiberen brugt i Motiv.e-konceptet, til at bygge kroppen.

Motorisering

Der er ingen officielle data om motoren til Yamaha Sports Ride Concept, men det ser ud til, at den kunne udstyres med samme motor som Motiv.e.-konceptet, en 1.0 trecylindret, med en effekt mellem 70 og 80 hk. Acceleration fra 0-100 km/t bør være under 10 sekunder.

Yamaha Sports Ride Concept

Læs mere