Aston Martin DB10 blev auktioneret for €3 mio

Anonim

Aston Martin DB10 fra 007 Spectre-filmen sælges for 3 millioner euro kommer med et udkastersystem til førersædet, men ingen licens til at dræbe.

I sidste måned annoncerede vi, at Aston Martin DB10 fra filmen 007 Spectre ville være på auktion, og den anslåede salgspris var omkring en million pund, som senere ville blive doneret til Læger uden Grænser.

Buddene gik trods alt over al forventning. Aston Martin DB10 blev auktioneret på Christie's King Street for 2,434 millioner pund (ca. 3 millioner euro), det dobbelte af estimatet.

Produktionen af Aston Martin DB10 var begrænset til 10 enheder, specielt designet til filmoptagelser. En af dem var den auktionerede kopi, som senere var blevet brugt til kommercielle og reklamemæssige formål.

Sportsvognen er bygget helt i kulfiber og har en “gammeldags” manuel gearkasse og mulighed for at nå en maksimal hastighed på 305 km/t takket være den 4,7 liter store V8-motor. Den bliver leveret med et ægthedscertifikat og autograferet af James Bond selv, hvilket gør den endnu mere speciel – hvilket så at sige er mere værdifuld.

IKKE MÅ GLIPPES: Peugeot 205 T16 Evolution af Ari Vatanen går på auktion

Aston Martin DB10

Billede: Telegraph

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere