Tesla Model 3 sætter ny autonomirekord ved at nå 975,5 kilometer

Anonim

Den nye rekord med Tesla Model 3 blev sat af, Sean M. Mitchell, præsident for Tesla Club of Denver, som allerede havde nået den forrige milepæl. Selvom det denne gang blev udført i en slags "lukket kredsløb", med omkring 1,6 kilometer, på hvad der ser ud til at være en hotelparkering, ved siden af den internationale lufthavn i Denver, Colorado, USA.

Bedriften blev udført med Model 3 cirkulerende ved en hastighed mellem 32,1 og 48,2 km/t , hvor bilen standser, udelukkende og udelukkende, så chaufførerne kunne opfylde deres fysiologiske behov. Hvad angår fodring af "piloter", blev det udført uden stop ved hjælp af et fiskenet, hvori maden blev deponeret.

Udfordringen blev betragtet som afsluttet. efter 32 timers kørsel , hvor Tesla Model 3 ender med ingen energi tilbage i sine batterier. Selvom der registreres i alt 66 kWh forbrugt, ikke de lovede 75 kWh, som var batteriernes kapacitet.

For resten skal det bemærkes, at den pågældende Model 3, efter at have opnået den nye rekord, begyndte at vise opladningsproblemer, idet dens batterier ikke længere modtog en opladning. På nuværende tidspunkt kendes årsagerne til ikke at kunne lade op, så køretøjet måtte bugseres til det nærmeste Tesla Servicecenter.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Hvis du vil se, hvordan rekorden blev opnået, og du har tid og tålmodighed til at se en video længere end otte timer (!), så er linket her, så du kan have det sjovt... hvis du ikke falder i søvn først!

Læs mere