UPS bestiller 125 enheder af Teslas elektriske lastbil

Anonim

Introduceret for omkring en måned siden, er Teslas første tunge køretøj, Semi-traileren, stadig i munden på verden. Det sidste multinationale, der deltog i dette kapløb om ordrer, var UPS (United Parcel Service), som netop har annonceret en ordre på 125 enheder af den 100 % elektriske traktor med en kapacitet til at transportere omkring 36 tons.

Semi Tesla
Før UPS var det Pepsi, der havde "ordrerekorden" med 100 bestilte enheder.

Også ifølge de oplyste vil den nordamerikanske multinational endda have forsynet Tesla med en række karakteristika, som disse fremtidige elbiler bliver nødt til at overholde, for at blive stillet til tjeneste for leveringsmultinationalen.

"I mere end et århundrede har UPS ledet industrien i bestræbelserne på at teste og implementere nye teknologier, der muliggør mere effektiv drift af flåden. Vi er fast besluttet på at tage vores forpligtelse til flådens ekspertise endnu længere gennem dette samarbejde med Tesla. Da disse elektriske traktorer også er en måde for os at gå ind i en æra med større sikkerhed, mindre miljøpåvirkning og lavere ejeromkostninger"

Juan Perez, informationsdirektør og leder af ingeniørafdelingen hos UPS

UPS har allerede "alternativ" flåde

Det multinationale har allerede en flåde af alternative fremdriftskøretøjer, nemlig drevet af elektricitet, naturgas, propangas og andre ikke-traditionelle brændstoffer.

Læs mere