Kan en Tesla Model 3 holde til 1,6 millioner kilometer? Elon Musk siger ja

Anonim

I 2003, da Fiat og GM introducerede 1.3 Multijet 16v, pralede de stolt med, at motoren havde en gennemsnitlig levetid på 250.000 km. Nu, 15 år senere, er det nysgerrigt at se Elon Musks opslag på hans elskede Twitter, der hævder, at han er drivkraften bag Tesla Model 3 den kan modstå noget i retning af 1 million miles (ca. 1,6 millioner kilometer).

I publikationen delt af Elon Musk er der adskillige fotografier af motor-transmissionsgruppen, der blev brugt i flere test af Tesla Model 3'ere, der angiveligt har kørt omkring 1,6 millioner kilometer, og som ser ud til at være i meget god stand.

Sandheden er, at det ikke er første gang, at Tesla bliver nævnt ved at nå høje kilometertal, og vi har endda talt med dig om nogle af disse tilfælde.

I publikationen oplyser Elon Musk, at Teslaerne er produceret med høj holdbarhed for øje, i hvert fald hvad angår drivaggregat og batteri. Når det kommer til at opnå høje kilometertal, har elbiler endda en fordel, da de bruger et meget mindre antal bevægelige dele.

Tesla Model 3

Høj garanti er bevis på tillid

Hidtil har Teslaen endda bestået tidens tand, med mærkets 100% elektriske køretøjsmodeller, der viser høj pålidelighed, og selv batterierne har modstået godt gennem årene, og har formået at opretholde en høj kapacitet til at lagre elektricitet. .

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

At bevise den tillid, som mærket har til sine produkter, er de garantier, som Tesla tilbyder. Den grundlæggende begrænsede garanti er således fire år eller 80.000 kilometer og dækker almindelige reparationer af køretøjet i tilfælde af en defekt. Så er der den begrænsede batterigaranti, som varer otte år eller 200.000 kilometer, hvis der er tale om 60 kWh-batterier, hvorimod der ved 70 kWh-batterier eller med større kapacitet ikke er nogen kilometergrænse, kun perioden på otte år til at etablere garanti. grænser.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere