Ford Mustang GT kørt af Steve McQueen i filmen Bullitt går på auktion

Anonim

Filmen "Bullitt" blev udgivet i 1968 og etablerede sig hurtigt som et filmisk vartegn. De realistiske (og gode) sysler, der udfolder sig, karismaen fra Steve McQueen (en erklæret benzinmotor) og selvfølgelig hans "partner", Ford Mustang GT, bidrog til denne succes.

Og det handler netop om Ford Mustang GT, der blev berømt i den film, vi taler om i dag. Den ene af de to Mustang GT, der blev brugt til optagelserne, vil blive bortauktioneret, og nej, det er ikke en kopi, men den kopi, som Steve McQueen faktisk kørte.

Salget vil blive udført af auktionsholder Mecum Auctions Inc. og skulle finde sted i januar næste år på Kissimmee Auction, i Florida, og indtil videre er der ikke offentliggjort noget estimat om den værdi, som det skal sælges til.

Ford Mustang Bullitt

To brugte Mustang GT, kun én overlevede

Som vi allerede har fortalt dig, blev der kun brugt to kopier af Mustang GT Fastback under optagelsen af filmen "Bullitt", nøjagtig det samme, malet i Highland Green. En af dem blev fuldstændig ødelagt efter de (mange) hop gennem San Francisco og var bestemt til en skrotplads.

Abonner på vores nyhedsbrev

Ford Mustang Bullitt

Den anden, som vi fortalte jer om i dag, var heldigere og i slutningen af optagelserne blev filmen solgt til en privatperson, har været forsvundet i omkring 50 år indtil den dukkede op igen på tidspunktet for præsentationen af den nye Mustang Bullitt.

Ford Mustang Bullitt

Fuldstændig original og med adskillige "krigsmærker" hentet fra sine Hollywood-dage, vil denne Mustang GT nu turnere adskillige begivenheder dedikeret til bilverdenen i en slags "opvarmning" til auktion i januar 2020.

Læs mere