Honda NSX vs Nissan GT-R. Hvilken er den hurtigste samurai?

Anonim

Ingen store introduktioner er nødvendige for disse to - de er i øjeblikket de bedste eksempler på, hvad japanske sportsvogne kan være. Nissan GT-R (R35) er allerede 11 år gammel, men den er fortsat en lige så frygtet rival, som den var den dag, den blev introduceret. Honda NSX er anden generation af den legendariske japanske sportsvogn, og bragte nye teknologiske argumenter, der tydeligt peger på fremtiden for bilarten.

Er den "gamle" samurai klar til at pakke armene og videregive vidnesbyrdet til sin landsmand, eller vil han stadig kæmpe? Det var, hvad den britiske carwow skulle opdage ved at udføre to starttest og en bremsetest.

Den stadig frygtede "Godzilla"

På trods af sin alder kan vi ikke udelukke Nissan GT-R. Kraften af dens hardware er lige så dødelig i dag, som den var, da den først blev udgivet, takket være de konstante opdateringer, den har været rettet mod.

Nissan GT-R

Dens motor er stadig en 3,8 liters twin turbo V6, nu med 570 hk, koblet til en sekstrins dobbeltkoblingsgearkasse, hvor transmissionen udføres på alle fire hjul. Den er i stand til at accelerere op til 100 km/t på utrolige 2,8 sekunder, trods vægten på omkring 1,8 tons. Den når en maksimal hastighed på 315 km/t.

Hybrid med høj ydeevne

Honda NSX holder ligesom originalen motoren i central bagerste position og leveres med en sekscylindret V-formet motor.Men 3,5-liters blokken er nu turboladet, der er i stand til at levere 507 hk transmitteret af en ni-trins dobbelt- koblingsgearkasse..

Men 507 hk er ikke dens maksimale effekt. NSX har faktisk 581 hk, et tal, der nås takket være vedtagelsen af et par elektriske motorer - ja, det er en hybrid -, den ene koblet til motoren og den anden placeret på forakslen, hvilket sikrer firehjulstræk. .

Honda NSX

Det øjeblikkelige drejningsmoment på de elektriske motorer garanterer maksimal effektivitet i accelerationen og eliminerer turboforsinkelse. Resultatet er en acceleration, der er lige så effektiv, som den er brutal, på trods af at den er lige så tung som GT-R: lidt over 3,0 sekunder op til 100 km/t og 308 km/t topfart.

Trods det faktum, at Honda NSX på papiret har en dyrebar tiendedel af en ulempe, vil den så kunne vende resultatet i den virkelige verden?

Læs mere