Lamborghini Gallardo vs. Nissan GT-R: Det er mere end 3.000 hk løst...

Anonim

Filipe Zacarias, en af vores følgere på Facebook, sendte os en video, der har to farlige asfalt-"bomber" som hovedpersoner: en Lamborghini Gallardo og en Nissan GT-R!

Men pas på! Disse er ikke bare en hvilken som helst supersport... Begge er blevet kraftigt modificeret og er klar til at få enhvers øjne til at gå store. Bare for at give dig en lille idé, så har Lamborghini tæt på 1.700 hk, og Nissan har omkring 1.500 hk. Så meget kraft overskrider min "svage" fantasi, da jeg ikke kan have den mindste idé om, hvordan det vil være at være inde i sådan et dyr og starte med al min styrke for at nå hastigheder på over 350 km /h. Det er bestemt skørt...

Lamborghini Gallardo vs. Nissan GT-R: Det er mere end 3.000 hk løst... 13013_1
Du skal ikke undervurdere GT-R's hestekræfter (sammenlignet med Gallardo), fordi japanerne vil overraske dig mere, end du ville forvente. Løbet foregår i Rusland, og demonstrerer en total uansvarlighed hos spillerne. Ud over at sætte deres eget liv på spil, satte de også andre borgeres liv på spil, som ikke havde noget med dette spil at gøre.

Formålet med denne artikel er at vise dig, hvor storslåede disse to maskiner er og deres præstationer, men vi er fuldstændig imod disse uansvarlige handlinger af ekshibitionisme. Nu hvor jeg har massakreret jeres hoveder, er det tid til at nyde denne massive video:

Tekst: Tiago Luís

Læs mere