UDSOLGT i første runde af C1 Academy Razão Automóvel

Kartódromo Internacional de Palmela var den valgte etape til den første runde af C1 Academy Car Ledger . En runde, hvor de 80 ledige pladser til de fire kvalificerende etaper var udsolgt.

Martim Fidalgo, Hélder Gomes, Alexandre Gouveia og Gonçalo Raminhos var de fire udvalgte kandidater. Inde på banen blev løbene afholdt i hundrededelen af et sekund, hvor flere ryttere viste konsistens og holdt kvalifikationen åben indtil sidste omgang.

Se de bedste billeder her:

For at sikre, at alle kørere var sikret lige forhold på banen, blev alle kandidater forudvejet, og karts blev udvekslet i anden runde af hvert heat. Resultat? Selvom kun fire kørere var kvalificerede, var den overordnede følelse af tilfredshed og sjov, typisk for en racerweekend.

Nu er C1 Academy Razão Automóvel på vej til Cabo do Mundo kartingbane i Perafita (Matosinhos), den 1. februar, for den anden udvælgelse af finalister til den store finale: en sæson i C1 Learn & Drive Trophy med alt betalt i Razão Automóvel.

Abonner på vores nyhedsbrev

Den 15. februar er vi kl Battle Karting og 29. februar i Évora kartingbane . Tilmeldingen er stort set udsolgt, garantere din plads på: https://c1academy.pt/