Mazda3 TCR er Mazdas foretrukne våben til touring car racing

Anonim

Mazdas historiske sejr i Le Mans med 787B er måske allerede langt væk, men det betyder ikke, at det japanske mærke har sagt farvel til banerne, og beviset på dette er Mazda3 TCR , dens seneste konkurrencemodel.

Mazda3 TCR er beregnet til touring-mesterskaber og vil have godkendelse til at konkurrere i et hvilket som helst af de 36 TCR-mesterskaber, der afholdes rundt om i verden.

Baseret på Mazda3 vil modellen, der er forberedt til at konkurrere i TCR-testene, have en 4-cylindret turbomotor, der yder 350 hk og vil fremstå koblet til en sekventiel sekstrins gearkasse.

Mazda Mazda3 TCR

Debut i konkurrence først i 2020

Udviklet og understøttet af Long Road Racing (det samme firma, der er ansvarlig for Mazda MX-5 Cup), vil Mazda3 TCR være tilgængelig for $175.000 i USA (ca. 160.000 euro).

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi har længe overvejet at vende tilbage til IMSA Michelin Pilot Challenge, og alle hos Mazda er spændte på at nå tilbage i 2020. Vi forventer stor succes for Mazda3 TCR i IMSA-serien, SRO Americas og TCR-mesterskaberne omkring verdenen

John Doonan, direktør for Mazda Motorsports

Næste år er Mazda3 TCR allerede garanteret en tilstedeværelse i "2020 IMSA Michelin Pilot Challenge", med dens konkurrencedebut planlagt til den 26. januar i et fire timers løb som en del af 24 Hours of Daytona-programmet.

Mazda Mazda3 TCR

Læs mere