CUPRA e-Racer starter kredsløbstest

Anonim

Officielt præsenteret på den sidste biludstilling i Genève, den første konkurrencebil fra det nye spanske mærke CUPRA, den elektriske CUPRA e-racer , var nu på fartbanen i Zagreb, Kroatien, og opfyldte dem, der er de første kilometer på banen.

Ifølge mærket i en erklæring var testen beregnet til at eksperimentere, for første gang i aktion, integrationen af elektriske batterier i den resterende masse af køretøjet, efter at alle systemer - elektroniske, batteri, køling og fremdrift - allerede er blevet testes separat.

I sidste ende, og efter at alle elementer er blevet integreret i bilen, og dens funktionsdygtighed testet sammen for første gang, er der ifølge producenten sikkerhed for meget optimistiske resultater for CUPRA-teamet.

Cupra e-Racer test Zagreb 2018

Mærket annoncerer konstante 408 hk til e-Racer - med peaks på 680 hk - hvis fire elektriske motorer (to pr. hjul, installeret på bagakslen) kan rotere op til 12.000 rpm, hvilket er i stand til at starte e-Racer op til 100 km/t på 3,2 s og en tophastighed på 270 km/t.

Derudover har CUPRA e-Racer et batteri bestående af 6072 cylindriske celler, hvis effekt svarer til 9.000 mobiltelefoner. En mulighed, som garanterer CUPRA, er perfekt tilpasset til at give den spanske model mulighed for at konkurrere i den nye E-TCR (Championship of Electric Touring Vehicles).

Med CUPRA e-Racer ønsker vi at tage konkurrencen til næste niveau. Vi viser, at vi med succes kan genopfinde motorsporten. Motorløb er en af grundpillerne i CUPRA-mærket, og vi er stolte af holdet, der gør denne elektriske konkurrence Touring til en realitet

Matthias Rabe, vicepræsident for forskning og udvikling hos SEAT
Cupra e-Racer test Zagreb 2018

Næste skridt i udviklingen af CUPRA e-Racer er dog at justere systemerne, baseret på den information, der nu er indsamlet, for derefter at gå videre til at forbedre køretøjets ydeevne.

FØLG OS PÅ YOUTUBE Abonner på vores kanal

Læs mere